JHB-Webdesign levert websites voor mkb, zzp en non-profit


Website voor MKB
De meeste klanten tot nu aan toe komen naar mij voor een nieuwe website. Hun bestaande website moet nodig een restyle hebben, of biedt onvoldoende mogelijkheden. Organisaties zien dit vaak als kans om hun doelgroep en webstrategie eens goed tegen het licht te houden. Samen komen we tot het beste resultaat. Bekijk mijn portfolio of de verschillende sitepakketten.

Website voor zelfstandigen
Hét visitekaartje van je bedrijf dat ben jij. Daarom is het belangrijk om een persoonlijke website neer te zetten waarin je jezelf profileert en wat jij kunt betekenen voor je klanten. Het te besteden budget en jouw wensen kan uitpakken in een eenvoudige website maar kan ook een website met alle denkbare mogelijkheden gaan bevatten. Bekijk mijn portfolio of de verschillende sitepakketten.

Website voor de non-profit sector
Een goede website wordt steeds vaker ingezet in de non-profit sector. Met name om hun achterban goed te informeren, donoren te werven of interne communicatie makkelijker te maken. JHB-Webdesign maakt websites voor goede doelen. Bekijk mijn portfolio of de verschillende sitepakketten.

Veel van mijn klanten zitten in Noord Nederland. De meesten hebben mijn naam via mond tot mond reclame gehoord. Een betere reclame vindt je niet en via diverse netwerken ben ik ook actief.